Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Marius Neculai, candidatul la Primăria Roman, beneficiază de susţinerea Consiliului Judeţean Neamţ

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ s-a deplasat astăzi la Roman pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidatul din partea PSD, la Primăria Roman.

„În conferinţa de presă pe care am susţinut-o astăzi la Roman, alături de Marius Neculai, candidatul PSD pentru primăria municipiului şi cei doi coordonatori zonali de campanie, parlamentarii Dan Manoliu şi Alexandru Rotaru, am făcut o retrospectivă a campaniei electorale care se încheie mâine şi am ţinut să le multumim romaşcanilor pentru modul în care ne-au primit în casele lor si ne-au incurajat in aceasta cursa electorala.

Îi reasigur pe romaşcani că Marius Neculai este cel mai potrivit primar pentru Roman şi că va beneficia de tot sprijinul meu, al Consiliului Judeţean Neamţ şi al Guvernului României pentru a-şi duce la îndeplinire promisiunile făcute în această campanie electorală.

Regret atitudinea politică total incorectă şi prestaţia absolut jalnică a contracandidatului PNL, interimarul Micu, incapabil să iasă de sub tutela fostului primar şi care a recurs pe parcursul campaniei electorale la fapte şi declaraţii care nu îi fac cinste nici lui, nici partidului din care face parte.

Mă bazez pe romaşcani că vor alege înţelept pe 11 iunie, că vor alege decenţa în locul sfidării, transparenţa în locul minciunii, că vor alege performanţa şi un trai de la bine, spre mai bine!!”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *