Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Maşini zdrobite de copaci

Furtuna de joi seară a produs avarii importante în municipiul Roman. Conform estimărilor făcute de echipele Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, care s-au aflat în teren permanent pe parcursul serii şi nopţii, opt maşini au fost avariate de copacii prăbuşiţi parţial sau total din cauza vântului.

Probleme deosebite s-au înregistrat în zona bulevardului Republicii – Tineretului, Cuza Vodă şi în Parcul municipal. Nu mai puţin de 200 de copaci au fost afectaţi parţial sau total. Echipele Serviciului Voluntar se vor afla şi astăzi în teren, după ce ieri au rezolvat intervenţiile urgente, pentru a îndepărta materialul lemnos şi pentru a curăţa copacii afectaţi de crengile care s-ar putea rupe în cazul unor fenomene meteo similare.

Proprietarii autoturismelor avariate, parcate pe domeniul public şi regulamentar, vor fi invitaţi la sediul Primăriei municipiului Roman pentru a evalua pagubele şi, în funcţie de decizia experţilor, vor fi despăgubiţi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *