Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mesajul pentru nemțeni din partea din partea liderului politic maghiar Bajkó László din Gheorgheni, județul Harghita, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României – 1 Decembrie

Mesaj din partea liderului politic maghiar Bajkó László din Gheorgheni – județul Harghita, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României – 1 Decembrie:

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie doresc sa urez o sarbatoare fericita tuturor colegilor, cunostintelor si locuitorilor orasului, ai judetelor vecine, Neamt, Suceava, Bacau, Brasov, Mures, Covasna și romanilor de pretutindeni care pe 1 Decembrie sarbatoresc Ziua Romaniei!
O sarbatoare fericita!

Cu respect Bajkó László
Reprezentant judetean Harghita P. O. L.

Bajkó László este un cunoscut lider politic maghiar din orașul Gheorgheni, județul Harghita. Bajkó László este reprezentantul Partidului Oamenilor Liberi, formațiune politică prin care o parte a politicienilor maghiari din România promovează o altfel de doctrină de deschidere spre conciliere multietnică. Acest partid se află la nivelul județului Harghita într-o alianță politică cu Partidul Național Liberal.

Maghiarul Bajko Laszlo este unul dintre marii promotori ai României și ai mâncării tradiționale românești, el fiind patronul singurei fabrici de sarmale din România. Fabrica, cu dotări de ultimă generație, are o capacitate zilnică de producție în jur de 5.000 de sarmale care merg în mare parte pentru export: Italia, Spania, Ungaria, Germania, Franţa, Suedia. Varza o ia din Harghita, carnea din Timișoara, sarea din Praid și așa mai departe.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *