Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mesajul pentru nemțeni din partea prefectului județului Harghita, Jean Adrian Andrei, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României – 1 Decembrie

Mesajul prefectului județului Harghita, domnul Jean Adrian Andrei, pentru nemțeni cu ocazia Zilei Naționale a României:

Astazi este o zi de mare insemnatate pentru noi toti, pentru poporul roman. Insa nu este doar ziua celebrarii unui moment istoric, ci ziua in care trebuie sa reflectam asupra idealului de unitate nationala. Romanii din Harghita au acelasi ideal cu fratii din Neamt, cu fratii romani din tara, dar si cu fratii romani din afara granitelor tarii. Cu totii ne dorim pastrarea identitatii noastre nationale, a valorilor autentice si a traditiilor stramosesti. La fel ca acum 99 de ani, romanii si-au dat seama ca prin contruirea Romaniei Mari, prin unitate si contructia institutiilor statului, se pot crea pilonii de baza ai Statului Roman.

La fel, si noi, astazi si in fiecare zi a vietii noastre, trebuie sa continuam aceste fapte si idei, sa le transmitem generatiilor viitoare ce face posibila unirea noastra. Indiferent de zone, romanii harghiteni impartasesc acelasi ideal de a fi impreuna in marile incercari, insa cu pastrarea demnitatii noastre.

Vreau sa transmit romanilor din tara, un gand romanesc, cu mandria de a fi romani cu totii si de a simti asa cum se cuvine Ziua noastra Nationala, de a respecta simbolurile noastre nationale.

LA MULTI ANI, ROMÂNIA, LA MULTI ANI ROMANI NEMTENI SI HARGHITENI!

Prefectul județului Harghita, domnul Jean Adrian Andrei, este unul dintre patrioții României care luptă în linia întâi pentru idealurile care au dus la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia. Un român adevărat și un om cu care grupul nostru de presă, prin intermediul ziarharghita.ro, colaborează în cele mai bune condiții.

Mulțumim în numele cititorilor noștri domnului prefect de Harghita pentru mesajul adresat nemțenilor în exclusivitate prin intermediul publicației noastre cu ocazia Zilei Naționale a României.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *