Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mesajul pentru primarii din Neamț și pentru nemțeni, din partea unui primar din Harghita, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României – 1 Decembrie

Mesajul primarului localității Tulgheș, domnul Vancu Marcel, pentru nemțeni, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Sunt invadat de o emoție profundaă, dar în același timp de o bucurie fără margini, în calitate de Primar al comunei Tulgheș, jud. Harghita. De aici, din inima României, doresc să transmit colegilor mei primari din Neamt și tuturor nemțenilor un gând bun, o îmbrățișare colegială, înțelepciune și realizarea tuturor proiectelor pentru comunitățile pe care le reprezintă, cu ocazia Zilei Naționale și intrării României în anul Centenar.

La mulți ani, dragi colegi! La mulți ani România!

Vancu Marcel, primarul comunei Tulgheș, este cel mai performant primar din România, fiind ales cu peste 90% din voturi într-o comună cu populație mixtă, români și maghiari. Comuna Tulgheș, de unde vine acest mesaj pentru primarii din Neamt și pentru nemțeni, se află la granița județului Neamț cu județul Harghita.
Este inutil să vă spunem ce fel de primar este, atât timp cât a fost ales cu peste 90%. Punctăm doar aspectul că dincolo de patriotismul autentic pe care îl emană, domnul Vancu este unul dintre primarii cu care grupul nostru de presă, prin intermediul ziarharghita.ro, colaborează foarte bine.
Mulțumim în numele cititorilor noștri domnului primar Vancu Marcel pentru mesajul adresat în exclusivitate prin intermediul publicației noastre cu ocazia Zilei Naționale a României.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *