Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, prezent vineri, 19 mai, în municipiul Roman

Ministrul Sănătății, Florian Bodog,  a fost prezent vineri, 19 mai, în municipiul Roman, unde a vizitat Spitalul de Neuropsihiatrie ”Sf. Nicolae” Spitalul Municipal de Urgență.

Primarul Lucian Micu i-a prezentat şi înmânat ministrului Sănătăţii Florian Bodog o listă cu principalele probleme şi soluţii identificate la nivel local pentru creşterea calităţii actului medical la  Spitalul Municipal de Urgenţă Roman.
Primarul Lucian Micu a insistat asupra proiectelor de îmbunătățire a infrastructurii sanitare, susținute de municipalitate, dar pentru finalizarea cărora ar fi nevoie și de cofinanțare din partea Ministerului Sănătății.
În acelaşi timp, conducerea Primăriei şi cea a Spitalului au făcut apel la urgentarea demersurilor pentru repunerea în funcţiune a ambulanţei SMURD dotată cu aparatură şi personal pregătit pentru a salva vieţi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *