Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minune! Gabriel a păcălit moartea din nou

Este incredibil cum Gabriel, un localnic din comuna Săvinești, județul Neamț, păcălește moartea de ani de zile. Aproape săptămânal acesta consuma alcool și iese în șoseaua națională din zona Săvinești unde traficul este infernal.
Acum mai bine de un an de zile vă prezentam o filmare cu Gabriel sfidând moartea într-o zona unde au murit în accidente auto mulți oameni nevinovați.(clic aici pentru articol)

Culmea coincidenței, fix acum un an, vă prezentam pe același Gabriel păcălind iarăși moartea în timp ce dormea pe prima bandă de circulație a șoselei ce trece prin comuna Săvinești. Un cetățean l-a tras pe marginea drumului crezând că este victima unui accident auto. (clic aici pentru articol)

Nu o să vă vină să credeți, dar sâmbătă seara, salvarea, ISU și poliția au plecat la un accident rutier pe DN15 în zona Săvinești. Din primele informații primite de la cei care au sunat la 112 se părea că era vorba despre un pieton lovit și lăsat pe carosabil, deci fugă de la locul accidentului. Ei bine, a fost alarmă falsă. Era Gabriel, beat, dormea pe DN15.

Acesta a fost dus la spital unde cei de la UPU au verificat starea de sănătate a lui Gabriel și ca de obicei l-au lăsat să doarmă într-o cameră lângă UPU, cum fac de fiecare dată când Gabriel este adus la spital, el fiind client fidel al salvărilor.

Se pare că cel care păcălește moartea într-un mod incredibil are ceva probleme grave când consumă alcool și manifestă o atracție deosebită pentru DN15, una dintre cele mai periculoase șosele din județul Neamț.

Dincolo de incredibilul situațiilor trebuie să recunoaștem că este un miracol să adormi de mai multe ori pe DN15 și să nu fii lovit de nicio mașină.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *