Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A murit Nelu Sârbu, artist de muzică populară din Roman

Moarte suspectă la Roman. Nelu Sârbu, interpret de muzică populară din Roman, a murit acasă duminică, după ce medicii de la CPU au considerat cu doar o zi înainte că nu este necesară internarea cântăreţului. 

În urma decesului conducerea Spitalului Municipal din Roman a declanșat o anchetă internă, pentru a stabili care sunt motivele pentru care Nelu Sârbu a fost trimis de două ori acasă, deși acesta ajunsese la urgențe cu ambulanța. Maria Andrici, managerul Spitalului din Roman, a declarat că pe baza declaraţiilor medicului urgentist s-a reţinut faptul că pacientul s-a prezentat sâmbătă, în data de 27.01.2018, la ora 08.00, cu simptomatologie caracteristică unei patologii respiratorii infecţioase în context familial de viroză respiratorie, declarând că a luat şi medicaţie la domiciliu. În urma consultului s-a stabilit următoarele – valorile tensiunii erau normale, valorile temperaturii erau crescute, 38.7, având febră, pulmonar ascultător normal. Managerul a mai declarat că pacientului i s-au recoltat analize, i s-a făcut o  electrocardiogramă, a fost tratat cu antitermice, antiinflamtoare, protector gastric şi vitamine și fiindcă s-a simțit mai bine a fost trimis acasă. Tot sâmbătă, după amiază, artistul s-a prezentat din nou cu ambulanța la urgențe, alarmat de faptul că începuse să scuipe sânge. De această dată fusese consultat de un alt medic, care a decis că nu are nimic grav și l-a trimis acasă cu un tratament de urmat. Duminică dimineață, pe la ora 4.00, rudele speriate au anunțat a treia oară la 112 că Nelu Sârbu se simte rău și acuză dureri în piept. Din păcate, artistul suferise un infarct miocardic acut, iar resuscitarea efectuată de medicii de pe ambulanță sosiți la domiciliu nu a avut rezultat.
Un comentariu la “A murit Nelu Sârbu, artist de muzică populară din Roman

  1. romascan

    Astia sunt medicii din ziua de astazi facuti,,la norma,,pacientul bine sanatos ,nu-i de internare in spital,nici prima oara ,nici a doua ora si totusi ,pacientul decedeaza.! Mai poti zice ceva? Ma intreb, de ce mai avem garda,medici,CPU,la Roman, daca in doua randuri un om se prezinta la Urgenta si nici unul dintre medici nu-l interneaza???sau dumnealor considera ca romascanii, nu mai au ce face, decat sa se prezinte asa ,din lipsa de alta preocupare la Spital???Rusine cu asa medici,,,mai bine isi alegeau alta profesie,au ocupat un loc degeaba,nu au invatst nimic,,,cum trebuie sa practice aceasta profesie!!!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *