Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Nu uita că ești român!” – Concurs Național de Artă Plastică, ediția a IX-a, în organizarea Școlii „Gheorghe Nicolau” Români

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ va fi, din nou, partener al Proiectului Educațional „Nu uita că ești român!” – Concurs Național de Artă Plastică, ediția a IX-a, 2017, organizat de Școala „Gheorghe Nicolau” Români, sub egida Inspectoratului Școlar Județean Neamț.
Proiectul și-a propus, printre obiective, promovarea artei ca mijloc de cunoaştere, păstrare, prețuire a portului popular românesc, a tradiţiilor şi obiceiurilor din diferite zone ale ţării, dezvoltarea imaginaţiei și a creativităţii, cultivarea spiritului de competiţie.
Concursul se adresează preșcolarilor și elevilor din țară și este structurat pe mai multe categorii de vârstă: preşcolari; clasa pregătitoare, clasa I, clasa a II-a; clasa a III-a și a IV-a; clasele V-VIII; liceu. Concurenții pot trimite lucrări în cadrul următoarelor secțiuni: desen, pictură, grafică, colaj şi tehnici combinate. Înscrierile se fac prin expedierea Fișei de înscriere și a Acordului pentru educație, semnat și ștampilat, în două exemplare, împreună cu lucrările elevilor, prin colet poștal. Fiecare cadru didactic coordonator poate înscrie în concurs maxim 3 lucrări.

Trimiterea acestora se poate face până în data de 20 mai 2017, data poștei, pe adresa: prof. Mariana Cozma, sat Siliștea, comuna Români, cod 617386, județul Neamț. Lucrările înscrise în concurs nu se restituie. Jurizarea lucrărilor va avea loc în data de 30 mai 2017. Se vor acorda diplome de participare pentru cadrele didactice coordonatoare și premii pentru copii (premiile I, II, III, mențiuni și premii speciale).

sursa foto: Școala „Gheorghe Nicolau” Români
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *