Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O femeie din Dulcești, ținta excrocilor prin metoda „Accidentul”

O femeie de 65 ani, din Horia a fost ținta unei infracțiuni de tentativă de înșelăciune, prin metoda „Accidentul”. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, și din fericire polițiștii din cadrul Secției de Poliție Dulcești au fost sesizați la timp.

Imediat, la fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție care a identificat în apropierea locuinței persoanei vătămate un bărbat de 47 ani, din Suceava și o minoră de 17 ani, din Botoșani. Aceștia urmau să ridice suma de 7000 euro de la persoana vătămată, care însă a sesizat poliția, moment în care s-a realizat flagrantul. În urma administrării probatoriului, cele două persoane au fost reținute de polițiști și introduse în arestul IPJ Neamț, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale. Vă recomandăm în continuare, să nu daţi curs instrucţiunilor primite telefonic de la persoane necunoscute, cu atât mai mult, să nu înmânați bani necunoscuților care pretind că sunt avocaţi şi vă reprezintă rudele „implicate în accidentul rutier”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *