Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O minune așteptată de oamenii din Săvinești. S-a asfaltat strada Bistriței

După ce au fost trase toate utilitățile ca să nu mai fie nevoie să se intervină la carosabil, din resurse proprii, primăria Săvinești a terminat de asfaltat Strada Bistriței în lungime de aproximativ 3 km.

Dacă e să ne uităm la multe alte comune unde primarii nu asfaltează nici un metru de drum, Săvinești este ca de obicei în top.
Iată că pe o stradă foarte circulată, unde oamenii așteaptă să vadă asfalt de zeci de ani, s-a găsit o soluție.

Cel mai de notat aspect este acela că primarul comunei Săvinești, Daniel Horciu, nu a dorit să apară în poze sau să dea un interviu pe tema asfaltării acestui drum, explicându-ne că astfel de lucruri se fac pentru cetățenii comunei, nu pentru imaginea primarului și că îi pare rău că nu are posibilitatea să facă mult mai multe lucruri fiind limitat de resursele financiare. Domnul Daniel Horciu este primul primar, pe care îl vedem noi, care nu vrea să iasă în față și nici nu spune că a făcut el ceva, ci folosește doar expresii de genul ”oamenii din comună”, ”banii munciți de oameni”, ”pentru oameni”… etc. Așa primar mai rar.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *