Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O nouă furtună, noi probleme

Misiuni executate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Petrodava” al judeţului Neamţ privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomenele meteorologice periculoase, pentru perioada 12.07.2017 ora 12:00 – 13.07.2017 ora 08:00:

– o misiune degajare arbori căzuţi pe partea carosabilă pe DN 15 pe raza orașului Bicaz – zona Potoci. Garda II Poiana Teiului a acţionat cu doi pompieri militari, o autospecială de stingere şi un motofierăstrău.
o misiune degajare arbore căzut pe partea carosabilă în municipiul Roman, str. Walter Mărăcineanu. Detaşamentul de pompieri Roman a acţionat cu opt pompieri militari, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD(EPA) şi un motofierăstrău.
– o misiune de evacuare a apei din două curți în com. Brusturi. Detaşamentul de pompieri Tîrgu Neamţ a acţionat cu doi pompieri militari, un autoturism de serviciu și o motopompă transportabilă;
– o misiune de evacuare a apei din două curţi în com. Răuceşti, sat. Oglinzi. Detaşamentul de pompieri Tîrgu Neamţ a acţionat cu trei pompieri militari, o autospecială de stingere şi o motopompă transportabilă.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *