Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O persoană încarcerată în urma impactului

Marți, 9 ianuarie, la ora 13:16, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui accident rutier pe E85 (DN2), între o autoutilitară şi un autotren (TIR), în satul Traian din Comuna Sabaoani.

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea şi o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Ajunşi la locul evenimentului au constatat că o persoană este încarcerată(conducătorul auto al autoutilitarei). S-a intervenit pentru descarcerarea bărbatului care se afla prins între fiarele contorsionate ale cabinei. Pe tot parcursul intervenției, victima a colaborat cu forțele de intervenție, fiind conștientă.

După extragerea victimei, prin manevre de descarcerare, aceasta a fost predată unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean și a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Roman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *