Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ordonanțe de reținere pentru furt calificat, violențe și violare de domiciliu

Polițiști din cadrul Postului de poliție Horia, au depistat un bărbat de 35 ani din comuna Cordun, care este suspect de comiterea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Bărbatul este suspect ca pe 10 decembrie, în jurul orelor 19.00 s-a deplasat la locuința unui localnic din comuna Horia iar pe fondul unui conflict spontat a agresat fizic proprietarul, l-a amenințat și a refuzat să părăsească domiciliul acestuia. Suspectul a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

*

Miercuri, 13 decembrie, Poliția Roman a depistat doi bărbați de 28 și 36 ani ambii din municipiu, care sunt suspectați că în noatea de 16 spre 17 octombrie a.c., au pătruns fără drept în curtea unei locuințe din Roman, de unde au sustras bunuri în valoare de 2000 lei.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *