Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Otrava din mâncare!

De la o vreme ne punem foarte des întrebarea „De unde să știu ce să mai mănânc?” , în condițiile în care majoritatea alimentelor sunt, se pare, tratate chimic.
Nu este suficient că din ce auzim la televizor, se fac experimente, noi fiind „cobai”, stropind în aer cine știe cine , cine știe ce, de se îmbolnăvesc oamenii și „mor pe capete” .
Acum aproape tot ce se găsește în comerț conține chimicale sau mai rău, este „plastic” frumos colorat și ambalat.
Puiul este injectat cu hormoni, citricele sunt de asemenea injectate cu diferite substanțe, laptele pentru bebeluși este făcut din cretă, ouăle, deși foarte scumpe acum, sunt și ele contrafăcute și atunci vine întrebare: „Ce să mai mâncăm?”.
Oamenii de la țară mănâncă ce cultivă și atunci cred că organismul le este într-o oarecare siguranță, însă nici aici nu mai este ce era odată.
Batrânii spun că „ar trebui să ne pună pe gânduri faptul că morcovii cresc cu câte trei capete, fructele nu mai sunt „viermănoase”, cartofii putrezesc în pământ”!
Totuși, singurele opțiuni sunt să încercam să mâncăm alimente BIO și să punem în aplicare învățămintele și cuvintele preotului Arsenie Boca:„Vor veni vremuri când trebuie să vă faceți cruce înainte de a băga orice aliment în gură, nu după ce lați mâncat! Vremurile acelea au ajuns…

Alexandra Barb
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *