Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Panică printre turnătorii de la ”Doi și-un sfert”. Luna asta nu și-au mai luat banii

delatiune

Odată cu desființarea fostului ”Doi și-un sfert” și comasarea lui alături de DGA într-un serviciu de afaceri interne, fondurile operative, adică banii din care erau plătiți ciripitorii și infiltrații au cam dispărut. Astfel, cei care trăiau din delațiune pe lângă curtea ”Doi și-un sfert” s-au trezit șomeri fără ajutor de șomaj.

Și doi colegi din presa nemțeană se pare că au rămas cu această ocazie fără o parte din venituri, dar din păcate ei sunt protejați de o lege care nu ne permite să le dăm numele. Cu toate astea, ne bucurăm nespus când vedem că șobolanii care încasau bani din delațiuni de multe ori cretine acum trebuie să se apuce de muncă și sperăm ca într-o bună zi, în viața asta, să apucăm să vedem ca și în cazul colaboratorilor fostei securități și o lista cu delaționiștii de profesie care s-au ocupat ani de zile de manipulat, instigat și turnat în toate domeniile de activitate care nu vizează securitatea națională, corupția, traficul de droguri sau terorismul.

Dacă va apărea vreodată această listă de la proaspătul desființat ”Doi și-un sfert” ea nu ne va arăta doar turnătorii, ci îi va scoate la iveală și pe cei din fostul serviciu ce se voia secret și care au furat la greu din fondurile operative falsificând plăți către informatori. De abia această parte va fi cu adevărat utilă societății.

Până una alta, încă un capitol din istoria delațiunii nemțene s-a încheiat. Să vedem ce va urma.

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *