Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Patru incendii au fost stinse de pomperii nemțeni, ieri, 22 martie

incendiu

Miercuri, 22.03.2017, la ora 11:24, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un incendiu de vegetație uscată în orașul Bicaz. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars vegetație uscată pe aproximativ 1,5 ha. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.

Miercuri, 22.03.2017, la ora 12:49, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un incendiu de vegetație uscată în com. Gârcina. La locul evenimentului s-au deplasat 2 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars vegetație uscată pe aproximativ 900mp. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.

Miercuri, 22.03.2017, la ora 14:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un incendiu de litieră în com. Alexandru cel Bun, sat Scăricica. La locul evenimentului s-au deplasat 7 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars 50mp lăstăriș și 0,2mc doborâturi. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.

Miercuri, 22.03.2017, la ora 17:24, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un incendiu de vegetație uscată în com. Bârgăoani, sat Bălănești. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Flăcările au distrus vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2 ha. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *