Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Persoane rănite în accidente produse în zona Roman

La data de 24 februarie, polițiștii au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, produs în comuna Cordun.

Din primele cercetări, a rezultat că o tânără de 21 de ani, din Cordun, a condus pe str. Vasile Alecsandri, din aceeași localitate, un autoturism și nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, fapt pentru care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un podeţ din beton.

În urma impactului, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânăra nu se afla sub influența alcoolului, iar în cauză se fac cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Tot în ziua de 24 februarie, polițiștii au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane, produs în comuna Ion Creangă.

În urma primelor cercetări efectuate, s-a constatat că un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț a condus un autoturism pe DC 79, din comuna Ion Creangă.

Acesta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus.

În urma impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 42 de ani, dar și pasagera din acest auto, o femeie, de 37 de ani, ambii din localitatea Ion Creangă, au fost răniți ușor. În cauză continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *