Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 3.000 de absolvenţi din judeţul Neamţ au susţinut prima probă a Bacalaureatului

În perioada 6-7 iunie 2017, s-a desfășurat proba A (proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română), din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017.

Potrivit ISJ Neamţ, s-au înscris la examen 3.662 de candidați din seria curentă și seriile anterioare, din care 3.344, înscriși pentru susținerea probei A.

Pe 6 iunie, din cei 2.345 de candidați planificați, au fost prezenți 2.313 (32 au absentat). Pe 7 iunie, din cei 999 de candidați planificați, au fost prezenți 968 (31 au absentat). Nu au existat candidați eliminați din examen.

În perioada 9-13 iunie, elevilor le vor fi evaluate competenţele digitale, iar de pe 14 până pe 16 iunie, competenţele lingvistice într-o limbă străină. La aceste probe, candidaţii nu primesc note, ci calificative. Cel mai slab calificativ este cel de „utilizator începător”, urmat de „utilizator mediu”, „utilizator avansat” şi „utilizator experimentat”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *