Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 60% dintre nemțeni îi regretă pe Ceaușescu și Băsescu

În urma unui sondaj efectuat de ziarpiatraneamt.ro pe un eșantion de 1351 de persoane din zona Neamț cu privire la cel mai bun șef de stat din istoria României, rezultatul dă de gândit. Peste 60% (66%) dintre nemțeni consideră că cei mai buni președinți ai României până în prezent au fost Nicolae Ceaușescu (46%) și Traian Băsescu (20%).

Deși ambele regimuri s-au bazat pe o viziune dictatorială, pe un stil de viață al românilor marcat de tăieri de salarii, de lipsuri și disconfort material, se pare că actualul regim politic îi nemulțumește pe nemțeni, gândindu-se cu jind la vremurile trecute, blamate… și totuși regretate.

Ce îi face pe nemțeni să regrete un regim peste care a venit Revoluția, tocmai pentru că nu mai era dorit? Ce îi face pe nemțeni să regrete momentele istorice de tăieri de salarii? Poate aveți dumneavoastră un răspuns…
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *