Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PNL Neamț a făcut implozie

Din cauza unui amendament prin care liberalii din Consiliul Județean propuneau să se mute niște sume de bani de la primăriile Piatra-Neamț și Roman la alte primării a explodat războiul ce ardea mocnit în interiorul PNL Neamț. Acuzații, lături, avertismente, jigniri și multe bălăcareli între liberalii nemțeni au ieșit in spațiul public. În loc să se întâlnească față în față ca niște bărbați și să își spună ce au de spus, ei au ales metoda hashtag prin care să se scuipe pe Facebook în fața alegătorilor.

Din tot acest conflict care arată nimic altceva decât că sunt mult mai răi, dezorganizați și lipsiți de scrupule față de social democrați, un lucru ne-a atras atenția în mod deosebit. ”Noi liberalii am spus în Congresul Național clar și răspicat că este interzisă orice colaborare cu ciuma roșie PSD ”, spune un lider de grup PNL din Neamț. Dincolo de lipsa totală de democrație și liberalism promovată de această expresie, ea încalcă chiar jurămantul depus de liberali cu mâna pe Biblie și Constituție. O exprimare foarte prost înțeleasă de liberalii care dau dovadă de un dezinteres total față de nemțeni.

În primul rând, această expresie ”nu colaborăm cu PSD-iștii” soră cu expresia americană ”nu negociem cu teroriștii” trebuie gândită, nu luată ad literam, asta desigur dacă are cine să o gândească la PNL Neamț. Americanii când spun că nu negociază cu teroriștii se referă la faptul că nu le fac favoruri, nu că nu mai negociază nimic. Dacă teroriștii cer ca un american în chiloți să vină cu două cutii de pizza că ei eliberează la schimb doi ostatici, cu siguranță se colaborează cu teroriștii și imediat se dezbracă un polițist în chiloți ca să salveze doi ostatici. Dacă ar gândi și americanii la fel ca românii de la PNL Neamț le mureau toți ostaticii până acum.

Nu, domnilor liberali, nu gândiți corect sau poate nu gândiți deloc. Dacă e nevoie să negociați sau să colaborați cu ”ciuma roșie” pentru oamenii care v-au ales trebuie să veniți chiar și în chiloți la ședința de Consiliu Județean dacă de asta e nevoie pentru ca cetățenilor să le fie mai bine. Expresia cu ”se interzice colaborarea” contravine jurământului făcut în fața oamenilor. Voi trebuie să faceți totul în interesul cetățenilor, nu în interesul orgoliilor care se transforma în astfel de principii prin ședințele de partid.

Dacă liberalii au hotărât să nu negocieze sau să nu colaboreze cu reprezentanții majoritari aleși de nemțeni, atunci ar trebui să propună schimbarea jurămantului:

Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu bună-credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei (oraşului, judeţului). Aşa să-mi ajute Dumnezeu.”
cu
„Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, fără să colaborez cu adversarii politici, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei (oraşului, judeţului). Aşa să-mi ajute Dumnezeu.”

Iosub Robert

P.S.: Nici zece PSD-uri nu ar reuși vreodata să facă mai mult rău PNL-ului de la Neamț pe cât reușesc să își faca ei singuri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *