Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PNL Neamț a ieșit în stradă și s-a făcut de râs

Azi a avut loc o manifestație PNL la Piatra-Neamț. Este inutil să vă mai spunem despre ce este vorba, căci toate ieșirile PNL sunt la fel: ”ciuma roșie, hoții etc”. Probabil va mai trece ceva timp până când liberalii ajung să ne citească din programul lor de relansare economică, nu din povești anti-PSD care ne prezintă cum țara se îndreaptă către un dezastru mai mare decât cel din Apocalipsa din Biblie.

Din păcate pentru PNL, la manifestație au fost vreo 200, 300, hai să spunem 500 de oameni în condițiile în care municipiul Piatra-Neamț este guvernat de PNL, ca să nu mai spunem că l-am văzut și pe primarul de Roman, deci au venit și liberalii din celălalt mare oraș guvernat de PNL la Neamț. Dacă asta au putut să aducă liberalii din două orașe în care se află la putere, înseamnă că treaba e gravă de tot la PNL Neamț.

Dacă se enervează PSD-ul și îl aduce odată pe Iliescu să dea autografe în același loc unde au manifestat liberalii, tare credem că vor fi de cel puțin 10 ori mai mulți oameni veniți.

La cum calcă Guvernul PSD prin străchini (nu spunem că liberalii bat câmpii în totalitate), câteva sute de oameni veniți din tot județul când tu, ca partid, te lauzi cu peste 3.000 de membri doar la Piatra-Neamț înseamnă ori că membrii sunt mai mult fictivi, ori că propriii membri nu te mai bagă în seamă.

Cel mai grav aspect al manifestațiilor PNL, inclusiv cea de astăzi, este legat de mesajele afișate. Azi am văzut un mesaj care inducea ideea că Dragnea ar trebui să se sinucidă. Când ai asemenea lozinci sau măcar îți permiți să glumești la adresa vieții sau sănătății unei persoane, nu se cheamă nici politică, nici democrație. Dacă o țin tot așa cu lozinci din ce în ce mai ”dure” care trec de la trivialități la mesaje infecte legate de sinuciderea cuiva e posibil ca mâine să vedem la liberali lozinci în care să bată apropouri la un cancer pe care să îl facă Dragnea.

Majoritatea liberalilor nemțeni sunt oameni serioși care nu acceptă asemenea mizerii. E greu de înțeles cum de au permis asemenea lozinci care să tragă în mocirlă o doctrină nobilă făcută în istorie de oameni drepți și onorabili. O astfel de lozincă face ca nimeni să nu mai ia în serios nimic din tot demersul.

Păcat de liberalii care au ieșit în aceasta seară în stradă din convingere și cu toată determinarea.

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *