Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PNL Neamț – un partid deschis la monolog

Astăzi liberalii nu au participat la ședința de Consiliu Județean, deoarece așa au învățat ei la grădinița de vară că atunci când primești votul de la cetățeni îi reprezinți lipsind de la ședințe, nu venind și făcând opoziție.

Mai mult de atât, marii liberali din CJ Neamț trimit comunicate de presă ca să le promovăm gratis opiniile și nu asta ar fi problemă, ci faptul că au trimis un comunicat de presă cu trei semnatari și niciunul nu răspunde măcar la telefon să ne lămurească dacă știu măcar ce au vrut să zică în acel comunicat.

Am sunat la numărul de telefon trecut în comunicat ca fiind al PNL Neamț și nu a răspuns nimeni. După aceasta am sunat și la cei trei semnatari care, de asemenea, nu au binevoit să răspundă.

Păi bine, domnilor liberali! Absentați, vreți totul gratis, nu vă faceți temele, dar nici măcar nu răspundeți la telefon? Ați ajuns să fiți mai aroganți decât aceia despre care ziceți voi că sunt aroganți…

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *