Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițiștii din Piatra-Neamț merită toate laudele pentru ce au făcut și trebuie încurajați să facă în continuare la fel

În sfârșit vedem o echipă de polițiști tineri cărora nu le-a fost frică să aplice legea. Aceștia au identificat și reținut deocamdată pentru 24 de ore un agresor care a lovit cu sălbăticie un minor în plină stradă. (vezi aici fapta)

De regulă, la astfel de evenimente, polițiștii sunt rezervați în a face rețineri în baza legii tulburării ordinii și liniștii publice și chiar și în situații mai grave cu multe zile de îngrijiri medicale pentru victime se preferă audierea agresorului în stare de libertate. Iată că niște polițiști tineri au avut curajul să aplice legea în adevăratul sens.

Asta înseamnă să fii polițist adevărat. Identifici infractorul și îl reții, nu te rogi de el să fie cooperant, să vorbească cuviincios și eventual să nu te insulte. Toți cei care sunt pericol public să meargă din start 24 de ore la beci. Legea permite asta și iată că polițiștii tineri au curajul să aplice legea.

BRAVO LOR! Vă rugăm încurajați și dumneavoastră acest tip de conduită fermă a polițiștilor. Avem mare nevoie de polițiști care să aplice legea fără să stea prea mult la discuții cu cei care reprezintă un pericol public. Poate suspectul arestat azi va fi eliberat mâine. Asta mai puțin contează. Avem mare nevoie de polițiști cărora sa nu le fie frică să bage la beci 24 de ore un pericol public. Avem nevoie de polițiști care să nu se lase umiliți. Avem nevoie de polițiști cărora să nu le fie frică să scoată arma când este pusa în pericol viața lor sau a altor oameni.

Pentru ca acest gen de acțiuni ale polițiștilor să devină obișnuință, ei au nevoie să fie sprijiniți și de noi ca societate măcar prin încurajarea acestor practici și atitudini ferme. Cum știm să-i criticăm când greșesc, așa trebuie să știm să-i și sprijinim și lăudăm când merită.

Distribuiți acest articol și încurajați prin comentarii polițiștii care au atitudini ferme în fața infractorilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *