Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Prefectul județului Neamț, Vasile Panaite, cetățean de onoare al comunei Crăcăoani

Prezent duminică, 3 septembrie, la Ziua Comunei Crăcăoani, prefectul județului Neamț, Vasile Panaite, a fost surpins în mod plăcut de gestul primarului comunei Crăcăoani, Petre Zamfir. În cadru festiv, în prezența oficialităților județului Neamț și a cetățenilor din Crăcăoani, Vasile Panaite a primit titlul de cetățean de onoare, titlu înmânat pe scenă de primarul Petre Zamfir.

Născut pe 19.11.1971, Vasile Panaite este fiu al comunei Crăcăoani. Cursurile liceale le-a urmat în Piatra-Neamț, apoi a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, urmând a se perfecționa în ceea ce înseamnă administrația publică. A urmat cursurile de licență la ASE și are un masterat în audit financiar și consiliere. Înainte de a obține funcția de prefect al județului Neamț, Vasile Panaite a fost primar al comunei Dragomirești în perioada 2004 – 2017.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *