Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Prefectul Vasile Panaite cere toleranță zero în cazul incidentului de la Roman

Instituția Prefectului Județului Neamț reacționează în cazul evenimentului desfășurat duminică seară, când autoturismul personal al unui ofiţer din cadrul Poliţiei Roman a fost incendiat.

Vasile Panaite, prefectul județului Neamț, cere tuturor factorilor implicați în derularea anchetei să depună toate eforturile pentru ca autorul sau autorii să fie identificați și trași la răspundere cât mai repede.

„Incidentul care s-a produs în municipiul Roman, acolo unde mașina unui ofițer a fost incendiată în seara zilei de duminică, este unul deosebit de grav. Cer tuturor factorilor implicați în derularea anchetei să facă toate eforturile pentru ca autorul sau autorii să fie identificați și trași la răspundere cât mai rapid. 
Legea trebuie să fie aplicată în aceeaşi măsură și în ceea ce îi privește pe cei care, într-o formă sau alta, proliferează amenințări față de polițiști, jandarmi sau alți reprezentanți ai autorităților. Cer toleranță zero în astfel de cazuri!” a declarat prefectul Vasile Panaite.

Sursa: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *