Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Prefectura Neamț în urma auditului de supraveghere efectuat de MRC

Mișcarea Română pentru Calitate a decis, în urma auditului de supraveghere realizat la Instituția Prefectului – județul Neamț, să re-certifice instituția în ceea ce privește sistemul integrat de de management – ISO 9001, pentru serviciile către
cetățeni.
”Îi felicit pe toți angajații Prefecturii Neamț pentru că, datorită lor, instituția a reușit să fie re-certificată în ceea ce privește calitatea serviciilor furnizate cetățenilor. De asemenea, îi asigur pe toți nemțenii că vom face instituțional și legal tot ceea ce ne stă în putere pentru a le rezolva problemele cu care se confruntă”, a declarat prefectul Vasile Panaite.
Hotărârea Guvernului nr. 1723/2004 privind Programul de măsuri pentru combaterea birocraţiei în activitatea de relaţii cu publicul stabileşte necesitatea implementării sistemului de management al calităţii, respectiv al procesului de certificare a calităţii serviciilor – ISO 9001, pentru serviciile către cetăţeni. Prefectura Neamț a derulat un proiect, cu fonduri europene, intitulat „Implementarea sistemului integrat de management al calităţii în Instituţia Prefectului – judeţul Neamţ şi certificarea calităţii serviciilor furnizate”, în urma căruia a obţinut prima dată certificarea Sistem de Management Integrat – Calitate – Mediu – Sănătate şi Securitate Operaţională, în conformitate cu cerinţele standardelor în vigoare, perioada de valabilitate fiind de 3 ani (2011-2014).
Începând cu luna mai 2016 a fost demarată activitatea de re-implementare aSistemului Integrat de Management, pe cele 3 componente:
1 Sistemul de Management al Calităţii, conform standardului SR EN ISO
9001:2008;
2 Sistemul de Management al Mediului, conform standardului SR EN
14001:2008;
3 Sistemul de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale,
conform standardului SR OHSAS 18001:2008.
În urma îndeplinirii tuturor condițiilor a fost obținută re-certificarea Sistemului Integrat de Management din partea organizației Mișcarea Română pentru Calitate.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *