Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Președintele CJ, Ionel Arsene, din nou în vizită la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

Marți, 30 mai, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a făcut o nouă vizită la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț pentru o discuție cu antreprenorul care execută lucrarea de reabilitare a Secției Pediatrie.

Am promisiunea fermă a acestuia ca primul corp de clădire, în care funcționează primirea urgențe și triajul va fi dat în folosință în termen de o lună de zile, al doilea tronson până la finalul lunii octombrie a acestui an, iar întreaga lucrare, incluzând al treilea corp de clădire și partea de amenajari exterioare în primele luni ale anului viitor.

Am avut, de asemenea, o discuție cu medicii din Secția Psihiatrie și conducerea spitalului pentru construirea unui corp de cladire nou care ar urma să deservească specialitatea psihiatrie infantilă sau să mutăm întreaga secție în spitalul vechi după reabilitarea acestuia, astfel încât să decongestionam traficul din secție și să îmbunătățim activitatea de aici.

Am văzut în cadrul vizitei și variantele pe care unitatea medicală le are disponibile pentru a le pune la dispoziția comisiei de expertiză a Casei Județene de Pensii, astfel încât cei care apelează la această comisie să aibă parte de tot confortul.

Spitalul Județean de Urgență și sistemul de sănătate din Neamț sunt o prioritate pentru mine și vor avea toată atenția mea, indiferent de funcțiile publice pe care le voi ocupa. Le-am promis nemțenilor că se vor putea trata aici acasă, la Neamț, și mă voi ține de cuvânt!”, a declarat Ionel Arsene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *