Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, urmărește îndeaproape evoluția lucrărilor de infrastructură din județ

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, continuă să monitorizeze buna desfășurare a lucărilor de modernizare a infrastructurii din județ. Astfel, pe 14 noiembrie a revenit la lucrările de pe drumul național DN 15 D, împreună cu directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, inginerul Ovidiu Laicu, pentru a vedea cum a evoluat proiectul în ultimele săptămâni, de la ultima vizită pe care a făcut-o în zonă.

„Sunt mulțumit de cum se prezintă situația pe acest traseu extrem de important pentru participanții la trafic, care se deplasează pe ruta Roman – Vaslui. Vreau ca până la instalarea sezonului rece, cât mai multe drumuri care trec prin Neamț să fie reparate și modernizate, iar promisiunile mele față de locuitorii județului nostru să fie onorate. Pentru mine, asigurarea unei infrastructuri rutiere de calitate este o prioritate și urmăresc cu maxim interes tot ce se desfășoară în acest domeniu, pentru că vreau să avem drumuri bune în toate zonele județului. DN 15 D pe care se fac reparații acum traversează localitățile Gâdinți, Poienari, Pâncești și Bozieni.”, a punctat președintele Ionel Arsene.
Pe 15 noiembrie, președintele Ionel Arsene a revenit pe drumul județean DJ 157 C, după alte două vizite în ultimele săptămâni, pentru că a vedea în ce etapă se opresc lucrările de reabilitare a lui.

„Prognoza meteorologică anunță că în această toamnă nu vor mai fi condiții optime pentru astfel de lucrări, dar apreciez că s-a intervenit în forță în acest an în modernizarea multor căi de rulare, iar din primăvară, drumurile județului vor deveni adevărate șantiere. Sunt mulțumit de cum a decurs această lucrare, prin care punem la punct un traseu extrem de important, care asigură legătura cu Spitalul de Pneumoftiziologice Bisericani, pornind din DN 15, de la Viișoara. Acest traseu are o lungime de 6,15 km. Proiectul, cu o valoare de aproape 13 milioane de lei, presupune reabilitarea întregului sistem rutier, prin supralărgirea și aducerea la parametrii corespunzători ai unui drum județean.”, a mai specificat Ionel Arsene.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *