Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria municipiului Roman, printre cei 15 finaliști ai competiţiei E.ON Energy Globe Award România 2017

Primăria municipiului Roman se numără printre cei 15 finaliști ai competiţiei E.ON Energy Globe Award România 2017.

Un număr de 15 proiecte din peste 160 de proiecte din toată țara, câte 3 pentru fiecare dintre cele 5 categorii, au fost selectate pentru a rămâne în concurs, Romanul fiind nominalizat la categoria ”Municipalități”, alături de București și Cluj Napoca, pentru proiectul „Microhidrocentrală pe râul Moldova”.

După analizarea fiecărui proiect în parte, membrii juriului au întocmit o listă scurtă cu cele mai bune trei proiecte în fiecare dintre cele cinci categorii, iar ulterior dintre acestea le vor alege pe cele care vor câştiga respectivele categorii. Pentru anul acesta, proiectul care va obține cele mai multe voturi online, o opţiune prin care vizitatorii portalului energyglobe.ro pot vota proiectul favorit, va primi „Premiul de Popularitate”. Acest premiu simbolic este acordat proiectului care va înregistra, în perioada 1-30 septembrie, cel mai mare număr de voturi online din partea publicului.

Competiția a vizat selecția celor mai bune proiecte de asigurare a independenţei energetice a unei localităţi cu ajutorul energiei „verzi”, precum și preocuparea pentru protejarea mediului. Rolul juriului va fi să nominalizeze și câştigătorul general al competiţiei, cel care va reprezenta România la etapa internaţională a Energy Globe Award de anul viitor. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei Gale organizate în luna octombrie la Bucureşti.

Conducerea Primăriei municipiului Roman le mulțumește tuturor celor care vor intra pe portalul http://www.energyglobe.ro/votare și vor vota proiectul „Microhidrocentrală pe râul Moldova”, o investiția realizată pentru binele orașului nostru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *