Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Roman își face site nou

Primarul Lucian Micu a aunțat că se lucrează la noul site al Primăriei municipiului Roman. Se are în vedere construirea unui site mai ușor de utilizat și cu cât mai multe informații utile pentru cetățeni.

Tehnologia IT este în continuă dezvoltare, de aceea încercăm și noi să ținem pasul și să folosim noile date pentru a elimina din birocrație. Am văzut modele de bună practică în alte orașe mari, dar și în vizitele făcute în străinătate, și avem și noi informaticieni capabili să vină cu idei de optimizare a relației administrație – cetățeni. Vreau ca o serie de formulare să poată fi completate online, pentru ca cetățenii să nu mai facă un drum până la instituție, vreau să facem programări online și pentru alte servicii de interes public, dar vreau ca și în secțiunea de anunțuri să venim cu cât mai multe informații, astfel încât fiecare dintre dvs. să aibă datele corecte despre ceea ce se întâmplă în comunitate. Sperăm ca până în vara noua platformă, ce va fi găzduită tot la adresa www.primariaroman.ro să devină funcțională și, pe parcurs, cu sugestiile venite de la dvs. să o și îmbunătățim, dacă va fi cazul, a scris edilul pe pagina sa de facebook.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *