Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul din Roman răspunde acuzațiilor aduse de către Ecaterina Andronescu

Protestele românilor organizate sâmbătă seara la București, au făcut victime colaterale în rândul unor primari din țară, care aparțin formațiunilor politice din opoziție. Liberalul Lucian Micu, primarul din Roman, a fost acuzat de Ecaterina Andronescu că ar fi pus la dispoziție transportul manifestanților din localitate. 

Pot să vă transmit şi dumneavoastră ca să vedeţi mesajele care spun că unii primari – şi vă dau exemplu concret mesaj primit de la cineva din Roman – au plătit drumul, cheltuielile pentru transportul celor care au ieşit în stradă, a declarat Ecaterina Andronescu pentru Digi24.

Declarația Ecaterinei Andronescu făcută duminică în presă nu l-a lăsat fără reacție pe primarul Romanului, care a făcut o postare publică pe pagina sa de facebook.  Edilul se apără de acuzații și îndeamnă romașcanii să nu creadă în minciuni:

De-a lungul anilor, am fost martor la multe episoade în care adevărul a fost acoperit de minciuni și îmi pare rău să observ că mai există politicieni care chiar nu mai au niciun scrupul. De dimineață, un cetățean mi-a spus că fostul ministru al educației, Ecaterina Andronescu, cunoscută ca ministrul Abramburica, și-a permis să mă acuze public, fără nicio dovadă, că am plătit persoane să protesteze la București împotriva Legilor Justiției. Nu înțeleg cum această femeie și-a permis să mânjească numele meu și al orașului nostru cu astfel de minciuni sfruntate. Dreptul de a protesta este al oamenilor. La Roman nu a protestat nimeni sâmbătă seară, dar dacă au fost romașcani care s-au dus la București pentru a-și manifesta nemulțumirea față de guvernarea PSD – nu a fost datorită mie, ci din cauză că în politică mai există personaje mizerabile.
Dragi romașcani, să nu plecați niciodată capul în fața celor care vor să vă jignească și să arunce cu noroi asupra orașului nostru! Am încredere că cei de la Digi24 vor demonta minciunile vicepreședintelui PSD și am încredere că justiția va scoate la lumină adevărul despre Roman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *