Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul liberal din Roman este consternat de gestul colegilor de partid

La Neamț, orgoliile politice sunt mai presus de interesele nemțenilor. Consilierii județeni PNL s-au „străduit” în ședința CJ Neamț din 23 ianuarie, să diminueze drastic suma de bani ce urma a fi alocată primăriei din Roman. În aceeași situație se află și Primăria Piatra Neamț, condusă tot de un liberal.

Consternat de situație și mai ales de gestul colegilor de partid, primarul Lucian Micu a făcut public un mesaj în care critică deciziile luate împotriva romașcanilor:

Am rămas fără cuvinte când am auzit că tocmai colegii mei liberali din Consiliul Județean au început să ia decizii împotriva Romanului. Este de neînțeles această atitudine când, luni întregi, ne-am bătut împreună cu nedreptatea făcută de alții, iar acum tocmai ei refuză să aprobe licitația încheiată pentru darea în folosință a stației de sortare și transfer a deșeurilor, care ar diminua semnificativ prețul plătit de romașcani pentru a duce gunoiul la depozitul de la Girov. Mai mult, colegii din același partid cu mine au cerut chiar ca banii ce trebuiau să revină Romanului să fie dați altor comunități.
Când ambițiile personale sau de grup întunecă judecata oamenilor, aceștia ar trebui să-și revizuiască atitudinea și să-și îndrepte coloana vertebrală, dacă o au. Eu niciodată nu am făcut și nu voi face politică în detrimentul cetățenilor și niciodată nu îmi voi ataca mișelește colegii din același partid.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *