Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul Lucian Micu vrea reînființarea dispeceratului ApaServ la Roman

Primarul Lucian Micu a dispus înaintarea de adrese către instituțiile statului abilitate de a interveni pentru a repune în funcțiune dispeceratul companiei județene ApaServ de la Roman.

Cetățenii municipiului Roman s-au plâns de faptul că dialogul cu angajații singurului dispecerat funcțional, de la Piatra Neamț, este unul greoi și fără finalitate de cele mai multe ori. Romașcanii se plâng de faptul că apelurile lor sunt ignorate de reprezentanții companiei de apă, deși plătesc același tarif pentru servicii ca ceilalți locuitori ai județului.

În urma căderilor importante de precipitații, mai multe subsoluri au fost inundate, apa refulând în locuințele cetățenilor. Singurii care au fost prezenți la intervenții pentru a-i ajuta pe cetățeni au fost cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, care au încercat să-i ajute pe oameni cu utilajele din dotare, dar nu au primit și sprijin din partea echipelor companiei ApaServ, care au anunțat că au program de intervenție doar până la ora 21.00.

Primarul Lucian Micu va purta o discuție, săptămâna viitoare, cu directorul general al companiei ApaServ pentru reînființarea dispeceratului la Roman și asigurarea, în regim de ”consemn la domiciliu”, a unei echipe de intervenții și pe timp de noapte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *