Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul Lucian Ovidiu Micu a fost învestit în funcţie

Joi, 29 iunie 2017, primarul Lucian Ovidiu Micu a convocat Consiliul Local pentru a se da citire hotărârii judecătoreşti de validare a mandatului de primar, ca urmare a alegerilor din 11 iunie 2017.

Primarul Lucian Micu a depus jurământul în faţa judecătorului, a consilierilor locali şi a invitaţilor. Printre cei prezenţi la şedinţa de învestitură s-au numărat subprefectul Iulian Jugan, deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu, directori de unităţi de învăţământ, directorul medical al Spitalului Roman, reprezentanţi ai Detaşamentului de Pompieri, ai Garnizoanei, precum şi directori din cadrul administraţiei locale.

O invitaţie oficială a fost transmisă şi preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, însă acesta nu a răspuns.

În aceeaşi şedinţă, consilierii locali au ales şi viceprimarul de drept, funcţie care până acum a fost ocupată de Roxana Ioana Iorga, dar în calitate de consilier local cu atribuţii de viceprimar. Roxana Iorga a fost votată astăzi de majoritatea Consiliului Local să preia funcţia deplină de viceprimar al municipiului Roman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *