Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

”Prin spitalele din Neamț” – Statistic, 99,99% dintre pacienții din Neamț sunt mulțumiți

Mii de comentarii, mii de distribuiri, sute de postări, zeci de articole de presă, nenumărate povești, proteste, injurii legate de articolele negative despre sistemul de sănătate din Neamț… dar în realitate suntem un județ de mămăligi care ne merităm soarta. În anul 2016 au fost 4 reclamații la Colegiul Medicilor, iar la Departamentul de Control în Sănătatea Publică de la DSP 3 reclamații legate de Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț și 8 reclamații legate de Spitalul Municipal de Urgență Roman.

Ne întrebăm de ce se poarta așa cu noi, de ce unii nu fac nimic fără să primească șpagă, de ce și iar de ce? Pai, de aia! Pentru că suntem niște mămăligi care ne plângem pe Facebook și nu punem mâna pe o bucată de hârtie să reclamăm iar cei care sunt niște ……, nu toți, doar unii, știu că nu pățesc nimic dacă nu sunt reclamati în scris.

Cam cum credeți că se uită cei de la Ministerul Sănătății la presa din Neamț? Vă spunem noi. Se uită în statistici și spun: ”Câte reclamații au fost anul trecut pentru spitalul din Piatra-Neamț la DSP? Câte?? Doar 3?? Scoate, te rog, din revista presei ziarele din Neamț, ăștia bat câmpii!”.

Din motivul expus mai sus de azi înainte vom solicita pacienților sau aparținătorilor care vin la noi cu probleme, reclamații, filmulețe, poze să facă și dovada reclamării oficiale a nemulțumirii sau să o compună și să o semneze că o depunem noi pentru ei! Nu se poate să fim un județ de ipocriți ”feisbucari” și apoi să ne plângem că nu e bine prin spitale!

Același lucru ar putea să îl facă și personalul medical corect care se cufurește că noi, presa, generalizăm. Infecțiile cu halate ar trebui rejectate în primul rând de sistem și apoi de pacienți. Sunteți un cadru medical corect și munciți serios, atunci nu mai acceptați ca un coleg șpăgar sau un incompetent sa vă strice imaginea întregului corp medical. Sunteți cadre medicale și știți ce înseamnă un sistem fără anticorpi. Produceți voi din interior anticorpii sistemului medical, căci de asta duce lipsă!

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *