Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

S-a deschis piața centrală din Piatra-Neamț

 

În această dimineață s-a deschis piața centrală. Ora deschiderii, 06:30 a făcut ca aleșii locali să nu își facă apariția, nu neapărat în calitatea lor oficială, ci ca simpli oameni, să vadă cum stau lucrurile, ce zic comercianții, clienții, etc. Ne așteptam ca măcar cei de la PSD să fructifice ca imagine deschiderea pieței finanțate de propriul guvern dar, era prea dimineață.

Pentru că e prima zi, piața nu a fost ocupată în totalitate. Cei care s-au înghesuit au fost comercianții. Până la ora 07:00 încă nici un producător nu pusese nimic pe nicio tarabă, deși în zona destinată producătorilor o parte dintre tonete au fost contractate.

Cel mai important lucru la care a contribuit și publicația noastră este decizia de a împărți piața în două. În partea dreaptă sunt comercianții, în partea stângă producătorii. Zonele sunt delimitate clar și scrie deasupra tarabelor care sunt producători și care sunt revânzători. Astfel, orice om merge la cumpărături în piață va ști când cumpără un produs autohton.

Deocamdată este un pas. Despre cum funcționează, sau nu, piața se poate vorbi de abia după o luna de zile.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *