Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

S-a finalizat cu succes a doua ediție a proiectului educațional GROW


S-a finalizat cu succes a doua ediție a proiectului educațional GROW, implementat în Roman de KULT Hub, în parteneriat cu Primăria municipiului Roman și Biblioteca Municipală George Radu Melidon Roman. La festivitatea de premiere a participat și primarul Lucian Micu, care a apreciat inițiativele create de adolescenți în cadrul proiectului, cum ar fi: High School SWAP – schimb de experiențe între elevii liceelor din oraș, târgul de internship-uri și acțiuni de voluntariat sau festivalurile sportive. La program au participat 52 de adolescenți din toate liceele din oraș.
GROW este cel mai mare program național cu predare în limba engleză, care oferă tinerilor posibilitatea de a participa la sesiuni de dezvoltare personală și profesională, facilitate de traineri internaționali. GROW este conceput și dezvoltat la nivel național de organizația Școala de Valori.

Primăria Municipiului Roman
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *