Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se reia transportul public în comun pe câteva trasee din oraș

Primăria municipiului Roman informează cetățenii că începând de joi, 30 noiembrie 2017, se reia transportul public în comun de persoane pe traseele 2, 3 și 5 din oraș.

Transportatorul a achiziționat și avizat pentru transportul public în comun zece microbuze moderne, dotate cu rampă pentru persoanele cu dizabilități. Pe traseele 2, 3 și 5, microbuzele vor ajunge în stații din 10 în 10 minute. Pentru a promova acest tip de transport, în zilele de 30 noiembrie și 1 – 2 – 3 decembrie, între orele 08.00-12.00, transportul pe traseele 2, 3 și 5 se va face în mod gratuit.
Pentru a oferi un grad sporit de transport celor care folosesc mijloacele de transport în comun, Primăria Roman demarat un program de realizare și montare, cu forțe proprii, de stații de așteptare, o primă investiție de acest fel fiind amenajată pe bulevardul Republicii, în zona complexului de magazine.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *