Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Senatorul Emilia Arcan demonstrează cu acte adevărul

Într-un comunicat de presă, doamna senator PSD, Emilia Arcan, demontează cu acte acuzațiile ce i-au fost aduse recent în mediul online legate de nerestituirea unei tablete către Consiliul Județean Neamț.

Sunt surprinsă neplăcut să constat că pe o rețea de socializare s-a făcut o manipulare a opiniei publice, lansându-se ideea că aș fi plecat de la Consiliul Județean Neamț fără a preda tableta pe care o primisem!
Regret că se recurge la astfel de manevre ieftine, că se fac gesturi mizerabile, incalificabile, de către oameni care pretind că muncesc pentru scoaterea adevărului la iveală, dar de fapt, nu fac pic de verificare a realității, urmărind să împrăștie cu noroi obrazul oamenilor nevinovați!
Nu vreau să mă scuz! Nu am de ce! Vreau doar să demonstrez, cu acte, că am predat tableta de serviciu, atunci când am plecat de la Consiliul Județean Neamț! Cine are urechi, să audă! Cine are ochi, să vadă!
Regret că manipularea atinge cote maxime!
Vă doresc, tuturor, o săptămână cu bine!

Emilia Arcan, senator PSD Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *