Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sunt șanse reale să iasă românii în stradă dacă ministrul justiției va cere demiterea lui Kovesi

După ce am analizat foarte bine opiniile pe care le-am primit de la sute de români pot concluziona fără nicio urmă de îndoială că dacă ministrul justiției va cere demiterea Laurei Codruţa Kovesi va ieși deranj mare.

Din păcate adevărul este că cei care luptă contra abuzurilor din justiție nu se luptă corect și românii, care nu sunt nici pe departe proști, văd aceste lucruri iar cei care nu le văd le simt sau sunt îngrețoșați și fără milă față de clasa politică. Lupta contra abuzurilor procurorilor sau judecătorilor s-a transformat într-o luptă contra instituției DNA și a lui Kovesi ceea ce nu are nici pe departe nicio legătură cu concepția românilor despre justiție.

Se pare că acum românii așteaptă ca ministrul justiției să atace neregulile din sistem dar să nu o schimbe pe Kovesi sau să se atingă de forma de organizare a DNA.

Cu toții așteptăm să vedem ce va spune ministrul Toader în fața Parlamentului și ce decizie se va lua deoarece suntem în punctul în care, din păcate, nu contează cine are dreptate, ci contează doar ce vor românii iar românii au fost împinși de nesimțirea, opulența și incompetența clasei politice spre zona de extremism unde vor să se construiască repede o fabrică de cătușe să ajungă pentru toți politicienii.

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *