Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tâlharii din Dulcești și hoții din Roman, arestați preventiv pentru 30 de zile

arest-preventiv

În cazul infracțiunii de tâlhărie calificată săvârșită de doi tineri de 19 și 20 de ani, ambii din Dulcești și a infracțiunii de furt dintr-un magazin de electrocasnice din Roman, instanța de judecată a admis propunerile de arestare preventive față de persoanele bănuite de săvârșirea faptelor. Tinerii reținuți, inițial, de polițiști au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț pentru o perioadă de 30 de zile. În data de 19.01.2017 polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani și o tânără de 25 de ani, ambii din Arad, prinși în flagrant, după ce au sustras două laptopuri. Bunurile, fiecare în valoare de 4000 lei, au fost recuperate.

Tot în aceeași zi, polițiștii au reușit identificarea a doi tineri de 19 și 20 de ani, care în seara zilei de 18.01.2017, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei de 80 de ani, cu intenţia de a sustrage bani şi alte bunuri și prin folosirea violenței ar fi sustras o cutie cu bomboane.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *