Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Test gratuit de dermoanaliză la Bebe Ardealul, din incinta Shopping City Piatra-Neamț

După cum ne-am obișnuit deja, în cadrul punctelor de lucru ale farmaciei Ardealul nu găsim numai o multitudine de produse, ci și servicii de calitate.

Un cabinet special amenajat stă la dispoziția clienților care doresc să știe cum să își îngrijească și să își mențină sănătatea și frumusețea pielii și ale părului. Acest proiect a venit să întâmpine nevoia clienților de a ști ce tip de piele au și ce produse să folosească corect pentru îngrijire.

Astfel, în urma unui test al pielii efectuat cu un aparat de dermoanaliză, consultantul de specialitate stabilește procentual principalii parametri ai pielii, nivelul de hidratare, de sebum, elasticitatea și pH-ul pielii, concentrația de melanina, urmând ulterior să întocmească o schemă completă de îngrijire și înfrumusețare.

Acest cabinet, cât și principalele game complete de produse dermatocosmetice se afla în cadrul punctului de lucru Bebe Ardealul din incinta noului mall Shopping City Piatra-Neamț.

Testul de dermoanaliză, cât și consultanța de specialitate sunt gratuite.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *