Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Țigări confiscate în urma perchizițiilor efectuate de ofițerii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice

odek

În ziua de 20.01.2017 ofiţerii de investigarea criminalităţii economice, în baza mandatelor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Roman, au efectuat trei percheziţii la domiciliul unui bărbat de 55 de ani din Roman şi la punctele de lucru ale societății administrate de acesta.
Astfel, la punctele de lucru ale societăţii cu obiect de activitate comerţ cu amănuntul, din str. Miron Costin şi Mihai Viteazu au fost identificate 190 pachete de ţigări fără timbru de proveninţă, care ar trebui supuse unui control vamal. Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, urmând ca Direcţia Regională Vamală Iaşi să stabilească prejudiciul cauzat. În cauză sunt continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă prevăzută de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 şi complicitate la contrabandă prevăzută de articolul 48 din Codul Penal raportat la art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006.
La activităţile desfăşurate a fost folosit și câinele specializat de tutun Odek din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *