Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tineri din Roman în arest preventiv

Polițiștii romașcani au intervenit prompt și au prevenit escaladarea unui conflict, în urma cercetărilor fiind reținute trei persoane pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În seara zilei 09.08.2017, dispeceratul Poliţiei Municipiului Roman a primit o sesizare privind faptul că pe str. Fabricii există o stare conflictuală între două persoane. La fața locului s-a deplasat, imediat, o patrulă de ordine şi siguranţă
publică, care a intervenit aplanând conflictul. Pe parcursul intervenției, polițiștii au constatat în flagrant infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, având în vedere faptul la conflictul inițial sau alăturat alți doi participanți.
Polițiștii au stabilit faptul că trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, au amenințat un bărbat de 52 de ani, din Roman, aflat în fața blocului în care acesta domiciliază, indignând, astfel, locatarii și provocând o stare de temere în rândul celor implicați.
În sprijinul echipajelor de poliție au venit și luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J Neamţ, tinerii fiind preluați și reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice și ameninţare.
Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Neamț pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea unei măsuri preventive.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *