Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trei căruțași sunt cercetați pentru loviri și distrugere, după ce au atacat doi tineri dintr-un autoturism

Polițiștii au reținut, ieri, trei persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și distrugere. 

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, au fost identificate persoanele, care în data de 6 decembrie au agresat doi tineri de 21 și 28 de ani, din Valea Ursului. Cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, din Ion Creangă, bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere, au fost reținuți de polițiști, imediat după depistarea și documentarea activității infracționale.

Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în seara zilei de 6 decembrie, ar fi lovit doi tineri, în timp ce aceștia au oprit autoturismul cu care se deplasau pe drumul comunal din Valea Ursului, în dreptul atelajului hipo în care se aflau agresorii, cu care au intrat în conflict.
Persoanele au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, pentru luarea unei măsuri preventive faţă de aceştia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *