Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trei fete din Neamț intră în Bootcamp vineri la X Factor, în echipa Deliei

 

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică șCarla’s Dreams și-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al șaptelea sezon X Factor”. Vineri, 24 noiembrie, de la ora 21.15, grupa de fete a Deliei intră în Bootcamp. Va fi o emisiune cu voci unice foarte bune, cu tensiune și stress maxim și o jurizare… la sânge!

Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă, notează a1.ro.

Din cele 11 fete din echipa Deliei, 3 sunt din Neamț, după cum urmează:

La doar 15 ani, Ioana Mîrți a reușit să îi impresioneze pe Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams cu maturitatea reprezentației sale. Fiica unui dascăl dintr-un sătuc din Neamț, a cântat fără cusur pentru cei patru de DA. ”A fost ca o lecție de canto, foarte corect și foarte bine, nu am ce să reproșez”, a felicitat-o Delia.

Teodora Sava a reușit la doar 15 ani să ridice de pe scaune toți jurații în etapa audițiilor! Adolescenta din Piatra Neamț s-a dedicat muzicii încă din primii ani de viață și nu se vede făcând altceva. Mama e foarte emoționată și se stresează de fiecare dată. Eu m-am născut prematur și am luat nota 6 la naștere. Au fost mari probleme și nu am scos nici un sunet o vreme. Apoi am început să cânt de la grădiniță, am descoperit dragostea pentru muzică și sper să fac asta toată viața. Studiez de 4 ani flaut și pian, deși părinții îmi spun uneori să încerc să am și o altă meserie de rezervă. Dar asta mă definește, nu pot trăi altfel”, a povestit Teodora.

Isabela Chitoșcă a înregistrat o victorie personală după ce a primit șansa de a trece mai departe în concursul ”X Factor” după ce ani la rând i s-a spus că nu este suficient de talentată pentru a devenit o artistă. Jurații ”X Factor” nu numai că nu au fost de aceeași părere, dar i-a lăudat prestația și prezența scenică. ”Așa ar trebui să cânte un concurent din Bootcamp sau din finale!”, a exclamat atunci Delia.

Le dorim mult succes fetelor noastre și vă invităm să le susțineți vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 21.15 din fața televizoarelor la X Factor – Antena 1. Mai multe detalii aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *