Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tu ce probleme ai avut la Ortopedia spitalului din Piatra-Neamț?

Este strigător la cer ce se întâmplă la secția de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Nemțenii reclamă în continuu în spațiul public, asumat cu nume și prenume cum unii medici de la ortopedie își bat joc de ei sau condiționează actul medical de primirea unor șpăgi. Ce este și mai grav, vedem o mulțime de reclamații în care oamenii spun că, deși au dat șpagă, actul medical nu a fost unul de succes.

De departe cele mai înfiorătoare relatări sunt ale pacienților care li s-a spus că trebuie să se opereze la Piatra-Neamț și să li se pună proteze, șuruburi și alte fiare prin ei, dar când am mers pentru a cere o a doua părere la un alt spital au primit un tratament neinvaziv și s-au vindecat fără nicio operație.

Vă rugăm povestiți-ne în comentarii ce probleme ați avut dumneavoastră sau rudele dumneavoastră la această secție. Cu cât comentariile sunt mai multe și au mai multe date de identificare ale celui care comentează cu atât presiunea devine mai mare. Contribuie și tu la stoparea infracțiunilor din secția de ortopedie a spitalului din Piatra-Neamț.

Infractorii în halate albe de la Neamț au pile și relații cu ajutorul cărora reușesc să scape, dar nu ne pot închide gura chiar la toți. Zeci de comentarii asumate cu nume și prenume ar fi o presiune atât de mare încât cei care-i protejează nu se vor mai putea face că nu văd.

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *