Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un locatar a fost lovit de agresor pentru că a intervenit

Marți, polițiștii romașcani au reținut un bărbat de 47 de ani, din Roman pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.
Bărbatul este cercetat pentru faptul că ar fi provoacat scandal cu soţia pe scara blocului, iar ulterior, a lovit un bărbat de 45 de ani, care a intervenit în altercația provocată. Anterior acestui conflict, agresorul fusese sancționat contravențional de polițiști, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, fiind preluat și condus la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Polițiștii au declanșat cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violeţe şi violenţă în familie, luând măsura reținerii bărbatului pe o perioadă de 24 ore. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Neamţ, iar astăzi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *