Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un nemțean din localitatea Valea Ursului a murit în Germania

Un nemțean din localitatea Valea Ursului a murit strivit într-un container de haine, în Germania.

 Acesta a rămas blocat într-un container de haine, iar potrivit unor surse, autorităţile credeau la început că ar fi vorba de un om al străzii. Ulterior, s-a aflat că acesta era originar din România, era căsătorit şi avea 40 de ani, fiind stabili în Germania de câtiva ani. Românul a suferit o moarte tulburătoare, chiar în dimineaţa de Crăciun. A rămas blocat într-un container de haine, iar trecătorii care l-au văzut au strigat la el să îl ajute. Acesta nu le-a răspuns, aşa că au anunţat imediat poliţia. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, scriu jurnaliștii de la spynews.ro.

Potrivit mont.ro, cadavrul lui Petru Augustin, decedat într-un container de haine uzate din Werzler, Germania, va fi repatriat prin grija preotului, membrilor comunitătii si a CL Valea Ursului. Parohul din Bucium va suporta cheltuielile cu înmormîntarea și spune că se va implica si la construirea unei case pentru văduvă si cei patru copii orfani. 

Tragedia s-a abătut asupra celor cinci membri ai familiei chiar în ziua de Crăciun, cînd nemteanul plecat în Germania din cauza lipsurilor de acasă a dorit să aleagă haine pentru cei patru copii ai lui. El s-a băgat într-un container în care nemtii pun îmbrăcăminte uzată, fără a cunoaste faptul că dispozitivul are un sistem prin care oricine pătrunde în interior nu mai poate iesi, din cauza unei clapete. Martorii au avertizat Politia, iar achipajele de urgentă trimise la fata locului au constatat că bărbatul era prins sub clapeta containerului. Tentativele pompierilor de a-l ajuta au esuat, cel în cauză fiind inconstient. În cele din urmă s-a decis tăierea cutiei din fier pentru a ajunge la victimă, dar în ciuda eforturilor de resuscitare ale echipajului unei autosanitare, bărbatul a murit. Mecanismul de închidere al clapetei containerului, în mod special proiectat pentru a preveni scoaterea neautorizată de haine, l-a blocat pe nemtean în jurul abdomenului, acestuia fiindu-i imposibil să se mai elibereze.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *